fredag 20 januari 2012

Snövitt

 

Snövit fredag. Jag älskar snö! Det lyser upp i allt det gråa, luften känns hög och ren. Livsandarna vaknar.

Jag startade dagen med skön skogspromenad - underbart. Tyvärr har dagen inte fortsatt så. Fastnade vid vid datorn, vilket inte alls var meningen. Jag som skulle skulle vara i verkstan o måla o fixa; istället har jag suttit och gjort banners till kunder. Och datorn har bara strulat. Otillräckligt RAM-minne... ??? Suck.

Bjuder på en vinterbild av mig själv. Lagom softad för medelålderskrisens skull...


Äntligen vinter. Som jag längtat. Längtat efter att ge mig ut på en skidtur. Längtat efter att ta en bastu och rulla mig i snön. Om jag vågar. Längtat efter att åka skridskor med barnen.

Tänder en brasa och lyssnar på spraket...


... i den fina kaminen som står i min verkstad.

I går var jag och hälsade på goaste Annie med butiken Annalunda Ting. Jag är så glad att jag fått en god vän här. Det där med nya vänner är inte så lätt när man flyttar och tagit steget in i ljuva medelåldern. Vi flyttade till Småland från Skåne för två år sedan, vi är fortfarande "nya" här.

Hos Annie blev jag bjuden på mumsiga våfflor och drack ett fantastiskt gott kaffe (som jag inte minns namnet på). Och så passade jag på att fylla på lagret av Annalundas supergoda te. Min absoluta favorit är det röda (Rooibus) och jag kan garantera att det absolut smakar mumma precis när som helst - inte bara i juletid. Dessutom fick jag Annalundas Lila med mig hem att prova. Svart te med lavendelskorpor, mandelspån, vit choklad, rosenknoppar... Låter sagolikt gott. Tack finaste Annie!

Nu ska de små hämtas på fritids och dagis. Fredagsmys! 


Ha det underbart i helgen.

kram Maria


1 kommentar: